Welcome back to Milan

Innkjøpsrunden for AW15* (dvs høsten på godt norsk) har startet, og i hele forrige uke befant jeg meg rundt omkring på diverse showrooms i Paris. Jeg kan selvsagt ikke vise bilder av innkjøpene mine her, men jeg kan love at høsten kommer til å se rimelig AH-MAH-ZING ut. Fra Chloés utrolige 70talls kolleksjon (egentlig ser man 70-tallsreferanser overalt), noen absurd fine nye Saint Laurent veskemodeller som jeg vet flere av dere har etterspurt (+ mange av de nye klassikerne) , og hallo, -neste høst skal vi boltre oss i semskede drømmestøvletter enten over eller rett under kneet (stikkord ekstra høyt skaft, spiss tå, sjokoladebrunt, grått eller sort). Annabel og jeg var hos Proenza Schouler sammen og forelsket oss simultant i en kamelfarget lang ullkåpe med trench-detaljer og knyte-belte i livet, som jeg tør vedde en hundrings på at du kommer til å elske! 

Og i kveld fant jeg meg plutselig i Milano. En hyggelig gest som møtte meg var Italienske Vogue på kommoden og et oppgradert rom. Hvis du reiser endel med jobben så er det absolutt å anbefale å gå for det samme hotellet hver gang, -når de kjenner deg vil de ofte gi deg litt ekstra service for trofastheten (og du vil ikke føle deg fullt så ensom når du sitter der alene). 

Lørdag kveld, -og mine intensjoner er allt annet enn å male byen rød alene, -jeg skal nyte en god middag på hotellrestauranten og endelig få tid til å sette meg ned med en bok. 

Jeg ønsker deg en god helg!