My top five skincare favourites

Mine fem beste tips for huden: 

Obagi (diverse produkter): Denne høsten har jeg gått på en Obagi-kur, og selv om jeg har lovet dere å skrive om det her ville jeg vente til jeg begynte å nærme meg slutten, for å forsikre meg om resultatet først. Jeg er strålende fornøyd og skal skrive et mer inngående blogg-innlegg for spesielt interesserte senere! 

Clarisonic: Jeg har lært viktigheten av å dyprengjøre (og peele) huden, og en Clarisonic renser huden på et mye mer dyptgående måte (6 x bedre enn med bare hendene!), og klargjør for at huden skal trekke inn mer av serum og kremer. OBS: bør ikke brukes samtidig med Obagi men føles fantastisk som en "ny start" etter en slik kur. 

Clinique Even Better city block SPF 40: Jeg bruker solfaktor 30-50 hver dag hele året, i tillegg til å unngå å sole ansiktet direkte. Denne kremen føles "tørr" og du får dermed ikke følelsen av fet hud som mange solkremer kan gi. Får du kviser eller dårlig hud av vanlige solkremer føles denne fin! 

Jane Iredale Pure Pressed Base Mineral Foundation: Dette tørre pudderet er helt genialt. For meg har det erstattet både foundation og concealer. Du legger det på med svamp eller kost (ikke den stusselige puffen som følger med), og velger selv hvor mye du vil bruke. Pudderet smelter inn i huden og blander seg med hudtonen din, så for et naturlig uttrykk kan du bruke det forsiktig på noen problemområder, uten at hudtonen blir ujevn. Hvis du ønsker et mer dekkende produkt legger du på mer, og det dekker mirakuløst alt fra pigmentflekker til et tomatrødt obagi-ansikt. Jeg hadde aldri klart å gjennomføre Obagi-kuren hadde det ikke vært for dette pudderet. 

Guerlain Terracotta 4 seasons: Fins det egentlig et bedre solpudder en denne klassikeren? Gjør underverker for en vinter-hvit hudtone! 

PS: lykke til med "januar-hverdagen" igjen i morgen:-)