Buzzi Bee and a thousand apologies

Først av alt vil jeg få lov å si beklager for at jeg ikke har oppdatert The Wardrobe Editor på en stund, -og takk for at du har tittet innom alikevel. Jeg føler bildet oppsummerer den siste tiden for meg, -All Work & Not So Much Play. Og da kan jeg jo prise meg lykkelig for at jeg faktisk elsker det jeg jobber med! Men små ved-siden-av-prosjekter som bloggen min jo er, det kommer desverre helt i andre hånd i slike perioder. Kudos til de som "får til alt sammen", -jeg tar av meg hatten. 

Jeg liker å spøke med at jeg har en litt sånn hemmelig-blogg for spesielt interresserte, -jeg elsker å pusle med den, men når hektiske perioder kommer over meg, går jeg helt M.I.A*. Og så "glemmer" jeg det litt, før en eller annen fantastisk leser enten ringer meg på jobb for å høre hvor skjørtet mitt er fra, eller spør om jeg være så snill kan fortelle litt mer om dette Obagi-prosjektet. Sånne lesere elsker jeg, wow, -dere er helt fantastiske. 

Min nye plan? Jeg skal legge listen bittelitt lavere for å oppdatere bloggen, -det må da ikke være helt perfekt hver gang, må det vel? 

'Godt nok' er mitt nye slagord! 

xo Nina 

*missing in action