Summer ain't over yet!

Det har desverre gått alt for lenge siden sist jeg oppdaterte The Wardrobe Editor igjen. Ting har stått på hodet, som det ofte gjør tidlig på sommeren for meg, -først reiste jeg til Milano, så Paris, -og så Milano igjen på jobb, -før jeg var hjemme i et par dager før jeg reiste videre til Hellas på ferie. Og tross 5 stjerners hotell på Kreta, -der var det ingenting som het raskt internett. Og slik gikk no dagan. 

Resten av ferien skal jeg tilbringe hjemme i Oslo, og selv om jeg har gledet meg veldig til å endelig få være hjemme og falle til ro i det nye huset, så skal jeg faktisk innrømme at jeg var helt nervevrak de første dagene hjemme. Jeg er tydeligvis ikke vant til å ha helt fri uten tusen baller i luften, og det følte rett og slett som om jeg skulket skolen. Jeg har faktisk (flaut nok) sjekket kalenderen både én og to ganger, -kan det virkerlig stemme at jeg fremdeles har ferie, -det har jo gått to hele uker! Og nettopp derfor tror jeg det er greit at jeg har ferie litt til. 

Bildene over tok jeg på Chloé visningen i fjor høst. Jeg har selvsagt glemt å publisere de her, og du har garantert sett de 1000 ganger før andre steder. Men jeg syns både kolleksjonen og disse bildene mine (hehe) er så fine at de må få luftet seg litt. 

Ønsker deg en nydelig videre sommerferie, -og hvis du har lyst til å legge igjen en kommentar så lurer jeg litt på om det er flere som kjenner på denne stressede følelsen "når man ikke gjør noe"? 

 

Klem fra Nina