That red dress

 Dress: DKNY (Høyer)/ Shoes: Zara (online) 

Dress: DKNY (Høyer)/ Shoes: Zara (online) 

Jeg syns vi kan slå fast at man trenger en rød kjole i garderoben. Fargenyanse og snitt og hvor pyntet den skal være kan variere av personlig stil og alder, -men en kjole som synes bør man ha. Rødt er stopp-effekt. 

Tips: Å bruke farger bevisst er noe man kan lære. Legg merke til hvordan politikere og offentlige personer ofte bruker farger bevisst. Rødt har den effekten at man fremstår selvsikker, fremoverlent og ikke er redd for å synes og høres. Bruk noe rødt neste gang du skal i et vanskelig møte eller være vertinne i et selskap. Det er ditt show!

Ikke bruk rødt hvis du skal snakke foran en forsamling du allerede har en distanse fra, og du ønsker at de skal sympatisere med dine meninger. Rødt kan også fremstå som litt arrogant.