Shellfix Polish - too good to be true?

Jeg beundrer de som alltid klarer å ha fine negler, men hvem er det egentlig som har tid/ork/lyst/råd til å gå to ganger i måneden for å fikse det profesjonelt? Vanlig neglelakk sitter fra 1/2 -2 dager på meg (-yes, med overlakk og underlakk og whatnot), så jeg er på evig leting etter noe som kan sitte litt lenger, uten at jeg slipper å bruke energi på negler. 

Denne, som heter Micro Cell 2000 Shellfix, lover at den skal sitte 2-4 ganger lenger enn vanlig neglelakk (avhengig av hvor lenge neglelakk vanligvis sitter på deg, jeg tror det er kjemi). Jeg har brukt den røde noen ganger nå, og er glad for å si at det faktisk stemmer, -den påføres uten å gi streker eller bobler, og holder (på meg) i nesten en uke, og gir egentlig litt samme utseende som gel-lakk. Anbefales! 

PS: jeg er usikker på hvor man får tak i den, jeg har kjøpt min på mitt lokale apotek, men ikke lagt merke til den noen andre steder.