Høyer buying team in Paris

 Fra venstre: Vilde (Høyere Luxury), Deborah (Høyer Bergen), Annabel (Høyer Eger), meg (Høyer Luxury). 

Fra venstre: Vilde (Høyere Luxury), Deborah (Høyer Bergen), Annabel (Høyer Eger), meg (Høyer Luxury). 

Det er 38 grader gjennom hele dagen og kvelden, lårene klistrer seg til skinnstoler på Parisiske bistroer uten aircon men med wifi (som er en mangelvare her i Paris).

Vilde er med meg for å kjøpe inn til Luxury denne gangen, utrolig hyggelig å være to! Vi jobber 12-timers dager, først i fantastiske showroom hos de store motehusene (i dag var vi 8 timer hos Chloé, -ting tar tid når man skal gjennom alle varegrupper til mange butikker), så en hyggelig middag, før vi finner oss et sted med wifi og jobber med ordre-oppfølging og mails. Jeg klager ikke, -vi elsker det (bortsett fra den gangen jeg fikk solstikk i det helhvite høyglansede showrommet til Phillip Lim, med 40 grader og vinduer i taket, men det er en helt annen historie). Klem fra Paris! 


It is 38 degrees throughout the day, thighs stick to the leather chairs in Parisian bistros without aircon but luckily with wifi (which is in short supply here in Paris).

Vilde is with me to buy for Høyer Luxury this time, it is nice to travel together. We are working 12-hour days, first in stunning showrooms at the major fashion houses (today we spent eight hours at Chloé, -time flies when going through all the categories to several stores), so a nice dinner before we find ourselves a place with wifi and work on orders and e-mails.

I'm not complaining, -we love it!  (-except maybe for the time I got a sunstroke in the all-white high gloss showroom at Phillip Lim, but that's another story). 

xo