#AskHerMore: Cara Delevingne

Hvis du har lest sladrepressen i dag har du sikkert fått med deg det surmulende intervjuet med Cara Delevingne hos Good Day Sacramento. 22-åringen, som i 2014 var verdens mest betalte modell ifølge Forbes, er nå aktuell som skuespiller med filmen Paper Towns og var altså rimelig lunken gjennom hele intervjuet. Og hvorfor skulle hun ikke være det? Først klarer programlederen å kalle henne med feil navn,-uten å rette opp i det, -og så kommer hun med det geniale spørsmålet "om hun har lest boken som filmen er bygget på"? 

Jeg er helt sikker på at Cara ikke har kommet til toppen i det hun driver med pga flaks, og jeg er også helt sikker på at det finnes tusen interessante spørsmål man kunne stilt henne på grunnlag av dette. 

Hva syns du, er det ok å stille dumme spørsmål bare fordi hun er ung, pen og jente? Ville de spurt Tom Cruise det samme spørsmålet? Syns du dette er kvinnediskriminering? 

xo Nina 

(Videoen er hentet fra Daily Actual på YouTube, og rettighetene tilhører Good Day Sacramento).