Tips for styling the living room

Ting tar tid når man flytter, og først nå begynner stuen vår å falle på plass. I utgangspunktet var jeg skeptisk til hvite vegger, -jeg kunne tenke meg enten en fin tapet eller en farge, -men etter å ha bodd meg litt inn syns jeg faktisk hvite vegger fungerer fint mot de litt tyngre møblene. Det blir nok tapet en gang, -men det kan få vente litt. 

Jeg følte nok også at vi safet vel mye med gråbeige sofa, egentlig hadde jeg lyst på hvit, men realisten i meg orket ikke styret med å holde den plettfri. Det er utrolig hva puter og pledd gjør for stemningen, -og nå er jeg fornøyd med sofaene også. 

Vi valgte å kjøpe to sofaer og sette de mot hverandre, for å skape to "områder" i stuen, et sofaområde og et område med de grønne stolene. Vi bruker faktisk de grønne nesten like mye som vi bruker sofaene, trikset er å kjøpe skikkelig behagelige stoler man kan krølle seg opp i. 

Det hvite brettet i "elfenben" (selvsagt ikke ekte) på glassbordet gjør bordet mindre usynlig, -og jeg var heldig og fant bokser i samme materiale, som man kan gjemme fjernkontroller i. Mesteparten av småtingene på bildet er fra Bond Street Essentials i Frognerveien, jeg føler egentlig at alt de har er gull. En butikk verdt å sjekke ut! 

NB:

Jeg har gått over til å bruke Disqus for kommentar-feltet, og desverre så ser det ut til at de gamle kommentarene fra det gamle systemet har falt ut. For meg er det trist, vit at jeg har lest hver eneste én, og setter stor pris på alle kommentarer, -jeg har absolutt ikke slettet noen med vilje! 


It took a while but finally the living room is coming together. Originally I wanted anything but white walls, but now I actually think it works well with the heavier furniture. It is quite amazing what pillows, blankets and lamps can do for a room!