Tusen takk for syv fantastiske år, Høyer!

De siste par månedene har jeg båret på en liten semi-hemmelighet, og det er at jeg skal forlate Høyer, og min "lille baby" Høyer Luxury. Og det er med en salig blanding av stolthet, begeistring og ydmykhet at jeg kan fortelle at i morgen går veien videre til rollen som direktør for motehuset EGER.

Høyer Luxury har vært mitt andre hjem og nesten min identitet de siste syv årene. Jeg tror jobben med å bygge og utvikle konseptet Høyer Luxury lett faller i kategorien verdens morsomste jobb, ihvertfall hvis man lever og puster high-fashion. Det er nesten syv år siden jeg begynte å gjøre innkjøpet til Høyer Luxury og å planlegge hvilke merker vi skulle ta inn, og freidig banke på dørene til de aller største motehusene i verden, presentasjon under arm. Og vi fikk det til! Høyer Luxury er nå et vaskeekte konsept innenfor Høyer Gruppen, og representerer de hotteste internasjonale varemerkene som Saint Laurent, Valentino, Chloé, Givenchy og Lanvin, for å nevne noen. Konseptet finnes i dag både på Høyer EGER i Oslo, og i Bergen, Stavanger og Trondheim.  Høyer består ikke minst av et stort antall fantastisk dyktige kollegaer, -et team jeg er superstolt over å ha vært en del av. 

Syv år. Minimum fire, ofte fler, turer til Paris hvert år. Det samme antallet Milano-turer. Jeg tør ikke tenke på hvor mange Fashion Weeks det er. Høyer Luxury sitter i fingerspissene, -og jeg er så utrolig heldig over å kunne forlate en jobb som jeg elsker, mens jeg fremdeles elsker den, -fordi jeg vil noe mer!

På tirsdag begynner jeg i min nye rolle med å representere hele EGER Karl Johan. Et motehus jeg har jobbet i siden (før) det åpnet i 2009.  Norges største high-end motehus med over 300 merkevarer innen mote, skjønnhet og livsstil. -Jeg er så ufattelig glad!

Hodet bobler over av ideer og planer og jeg håper du vil følge med meg inn i min nye tid med spennende utfordringer!

xo Nina 


The past few months I have carried a little secret, which is that I will be leaving Høyer, and my "baby" which is Høyer Luxury. It is with a great mix of pride, excitement and humility I can say that my new role from Tuesday will be director of the high-end, high-fashion, shopping centre EGER.

Høyer Luxury has been my second home and almost my identity over the past seven years. I think the task of developing the concept Høyer Luxury easily falls in the category of the most exciting project ever,  if you live and breathe high-fashion like me. It is almost seven years since I started buying for Høyer Luxury and started planning which brands we should take in, boldly knocking on doors of the biggest fashion houses in the world, presentation under arm. And we did it! Høyer Luxury is now known as a genuine luxury concept within The Høyer Group, representing top international brands such as Saint Laurent, Valentino, Chloé, Givenchy and Lanvin, only to name a few. The Høyer Luxury concept exists today in the Norwegian cities Oslo, Bergen, Stavanger and Trondheim.

Exciting fashion and brands aside, what really drives a business forward is a great number of wonderfully talented colleagues, -a team I'm super proud to have been part of. 

Seven years. A minimum of four, often more, trips to Paris every year. The same number of Milan tours. I don't dare to count how many Fashion Weeks that is. Høyer Luxury sits in the fingertips, -and I am so incredibly lucky to be able to leave a job that I love, while I still love it, -because I want to expand my horizon. And luckily for me, I will still be working closely with Høyer at EGER. 

On 1st of September I start in my new position of representing EGER. Norway's largest high-end shopping gallery with over 300 brands in fashion, beauty and lifestyle. I'm so incredibly excited. 

My head is bubbling over with ideas and plans and I hope you will follow me into my new era of exciting challenges!

xo Nina