The 30 minute challenge

Godt Nytt År! 

Romjulen har for meg bestått av veldig etterlengtet ro og hvile, det føles fint å endelig ha (ta) tid til refleksjon over tingenes tilstand og legge planer for fremtiden. 

Er du som meg, så har du også 1000 nyttårsforesetter for 2016 (jeg ELSKER foresetter!). Kanskje kan det virke naivt og banalt at folk køer seg opp utenfor treningsentrene i januar, men det er bedre enn å ikke gjøre det, ikke sant? 

For meg betyr foresetter en tro på fremtiden, en tro på at ting kan bli bedre og at man selv kan bli bedre, og det er det viktigste av alt. Det trenger ikke å være et nytt år, det kan være en ny måned eller tilogmed en helt ny blank notatbok som trigger følelsen av muligheter som ligger foran. 

Jeg fikk dette 30 minutters timeglasset til jul av en som kjenner meg godt, og for å være ærlig var jeg først litt usikker. Hva skal jeg med denne? Er den til pynt? Før jeg forstod at dette var den fineste gaven av alle. Tid. 

Mine nyttårsforesett pleier å se sørgelig like ut hvert eneste år, i betydning ting (jeg) pleier ikke å forandre seg (meg) så mye som jeg ønsker. Mitt nyttårsforesett er derfor i år å bruke 30 minutter hver eneste dag, på å nå målene mine. Ikke mer, ikke mindre. 30 minutter i 365 dager, man får utrettet mye da. 

Uansett hva målet ditt er, enten det er å komme i form, være mer oppmerksom, lese mer bøker, lære deg å fotografere, bli mer velkledd, prioritere helsen, lære deg et språk, rydde et rom/hus/garage. Du kommer langt på 30 minutter. Ihvertfall mye lenger enn å grue seg til skippertak. Det er bare 30 minutter av din dag. Er du med? 

xo Nina 

The Wardrobe Editor by Nina Buzzi -9092.JPG