He said YES!

Nina Buzzi, - nå også kjent som verdens lateste blogger, som ikke har blogget på måneder. Til mitt forsvar så har livet stått på hodet. Mer om det senere. 

Jeg har sett på denne fine filmen fra gårsdagen kanskje 20 ganger i dag, og nå har jeg fått lov til å dele den med dere! En av mine beste venner og gode kollega Jim satte i gang et vannvittig plott for å lure sin kjære Mathias før han gikk ned på kne. 

Tine skulle "filme en reklamefilm for Gilde" til bloggen sin og fikk "låne" location hjemme hos Mathias og Jim. Cargo laget maten (forøvrig så god at jeg har vann i munn og stjerner i øynene enda). Syv gode venner var invitert, og når Charlotte Jenssen og Kristian Nygaard Solhaug satte i gang sin tolkning av Halo var det inget tørt øye rundt bordet. Gjestene hadde tatt med gaver, som tilsammen sa "vil du gifte deg med meg". Og lykken hos det forelskede paret gjør jo bare at man må tro på at kjærligheten alltid seirer. 

Ha en god søndag! 

Video by Tine Monsen