Taking time to do some work

Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere denne bloggen som jeg hadde ønsket meg, og det har jeg for å være ærlig ganske så dårlig samvittighet for. Jeg ser jo at det er besøk her inne. Jeg har hele tiden tenkt at bloggen kun var en hobby, et overskuddsprosjekt, men så er det jo også slik at overskudd egentlig er det siste man har i en hektisk jobb-hverdag. Jeg kom til et punkt før jul hvor jeg tenkte at enten så må jeg legge ned hele bloggen, eller begynne å blogge mye mer.Og beslutningen ble tatt, jeg er alt for glad i bloggen til å legge den ned, og jeg har lyst til å blogge mer, og enda mer om de tingene jeg egentlig hadde tenkt å skrive om, bloggen heter jo tross alt The Wardrobe Editor.

Men aller først vil jeg gi meg selv litt tid. Tid til å jobbe "backoffice" med bloggen, endre format og oppsett, lage rammer og struktur for hvordan The Wardrobe Editor 2.0 skal bli. Finne løsninger for hvordan jeg kan rekke å komme med innhold selv om jeg har en 130 % jobb ved siden av.Så det vil ikke bli så mange oppdateringer riktig enda, og det beklager jeg! Men Nina 2.0 er altså like rundt svingen...wait for it :)

Jeg takker for følget og håper du vil komme tilbake om litt! xo Nina