I'm a fan: Elisabeth Stray Pedersen

For noen uker siden gikk andre runde av Oslo Runway av stabelen, og EGER var stolt sponsor av visningen til stjerneskuddet Elisabeth Stray Pedersen.

 Photos by Nina Buzzi. All rights reserved.

Photos by Nina Buzzi. All rights reserved.

Det er veldig mye spennende som skjer i den norske motebransjen om dagen, spesielt med Oslo Runway og flere dyktige norske designere som skiller seg positivt ut på internasjonalt nivå.

Samtidig så tror jeg nok Norge er et av de vanskeligste markedene å lykkes i som ny designer, det er rett og slett lite tilrettelagt for at unge designere skal lykkes, og det norske markedet er svært begrenset. For å lykkes må man klare å tenke kommersielt, man bør ha et "apparat" (agentur eller investor) bak seg og man bør tenke lenger enn Norges grenser.

Elisabeth Stray Pedersens design er high-end med en høy motegrad, plaggene er kule og innovative samtidig som de er anvendelige. Stray Pedersen klarer virkerlig kunsten med å balansere konseptuelt med en kommersiell tankegang. Det beviste hun ved å rett og slett kjøpe den norske ullfabrikken Lillun.

Over ser du noen av mine favoritter fra visningen.

Elisabeth, -jeg heier på deg!