Kitchen Nook refresh

Når vi flyttet inn i huset for over et år siden så var kjøkkenkroken det jeg var aller minst fornøyd med. Området var faktisk spesial-designet (og det er sikkert derfor jeg har utsatt å gjøre noe med det), men for meg minnet det mest om en slags camping krok, -med grovt beige trekk på benken, og et mystisk spesialbygget og veldig spisst trekantbord som liksom sperret folk vekk fra å sette seg der. 

Det kan kanskje virke rart, men jeg byttet altså ut det rådyre spesialbygde Corian-bordet mot et rundt IKEA-bord, -og vips så fikk vi lyst til å spise frokost der. At det nye bordet er høyst inspirert (les kopi) av Saarinens Tulip Table får heller være, dette her rakk innenfor budsjett.

Jeg fikk trukket om benke-putene i mørk blå fløyel og fikk laget noen matchende puter, og plutselig har kroken blitt et favorittsted for både en kopp kaffe eller litt kvelds-jobbing (jeg gjør nemlig hva som helst for å ikke jobbe på hjemmekontoret, må vite). For øvrig kan jeg anbefale Ali fra Rainbow Fashion for en glimrende jobb for alt med stoffer og søm.

Kjøkkenkroken er ikke helt ferdig enda, det mangler både å bytte ut liftgardinene (som hang der allerede) mot vanlige gardiner (dvs å igjen "pris-nedgradere" det originale minimalistiske opplegget og heller få det mer fargerikt og varmt), samt å få hengt opp noen bilder.

Konklusjonen? Det MÅ ikke være dyrt for å være fint. (Men det visste vi jo). 

PS: julestjernene i vinduet er et kapittel i seg selv. Jeg blir aldri kvitt de! Hos meg står de helt til påske! (Minn meg på å ikke kjøpe julestjerner neste år, takk).