Digital detox - done!

Etter en liten digital detox gleder jeg meg over å komme tilbake til mitt digitale liv igjen.

Nettsiden min "The Wardrobe Editor" har eksistert i flere år, og er en givende hobby for meg. Samtidig så har jeg ofte vært nødt til å (på godt norsk) "half-asse" det, da forpliktelser både på jobb og privat alltid kommer først. Det er synd at døgnet kun har 24 timer, når man egentlig har lyst til å skape innhold hver dag, og gjerne innhold som strekker seg litt lengre enn en Outfit Of The Day. 

Jeg trengte en digital pause til å re-definere både hva The Wardrobe Editor betyr for meg, -og ikke minst hva jeg vil at du skal sitte igjen med etter å ha brukt din dyrbare tid på å besøke siden. Jeg heier på de som har store og kommersielle blogger, -men liker at min egen kun er en hobby og et fristed for meg. Jeg nyter å slippe å forholde meg til besøkstall og google analyctics, - jeg har ikke ork til det, -alle mine rapporterings-behov får jeg godt nok utløp for i min jobb. 

Dermed vet jeg ikke så alt for mye om deg, annet enn det du selv har fortalt meg gjennom kommentarer, mailer og mine egne tanker rundt hvem du er og hva du vil lese. At jeg har *verdens beste lesere* har blitt gang på gang bevist, - for eks. ved lesere som ringer til jobben min for å høre hvor plagget mitt var fra, eller sender direktemeldinger og lurer på hvordan jeg har det når jeg ikke har instagrammet på en stund. Tusen takk til dere! 

Jeg ser for meg at du vil lese det samme som jeg selv vil lese i en blogg, og det er det jeg skal forsøke å gjøre videre. Av en mote og livstilssblogg vil jeg føle meg inspirert, jeg vil føle at jeg er oppløftet og glad når jeg har lest den, i motsetning til å føle meg utilstrekkelig når jeg ser alt det perfekte som blir fremstilt. Jeg vil vite litt om personen bak bloggen også, kanskje ikke helt privat men ihvertfall litt personlig. 

Jeg har fått flere henvendelser med spørsmål om jeg kan skrive litt mer om karriere, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Jeg er også over gjennomsnittet opptatt av personlig utvikling og helse, og med den nye kategorien Lifehacks vil jeg dele tips med deg om hvordan vi sammen kan føle oss bedre av livets små (og noen store) utfordringer. 

Når det gjelder mote-biten er jeg som alltid svært lite opptatt av sesongens døgnfluer, og heller veldig interessert i hvordan man kan bygge en varig garderobe, rett og slett alltid føle seg fin og bra, uansett hva dagen din måtte bringe. 

Jeg har endret litt på layouten, leser du bloggen fra desktop håper jeg du vil bli inspirert til å titte innom de forskjellige kategoriene. Jeg håper du vil fortsette å titte innom, og gleder meg til veien videre, sammen med deg!

PS: Hva vil DU lese om?