How to wear underwear as evening wear and get away with it

Det fins positiver og negativer med alle kroppstyper, -og er du født med et større frontparti er du jo steike heldig av helt åpenbare grunner. Men fortvil ikke dersom naturen gav deg mindre å rutte med -du kan nemlig kle deg i omtrent hva som helst uten at det blir vulgært!

Hvis du består blyant-testen med glans kan du boltre deg i blonde-bodyer, camisoles eller tilogmed nattkjoler midt i beste sendetid (Skavlan), -under en åpen dressjakke eller til og med på egenhånd, dvs med et high-waisted skjørt (please excuse my nonglish).

Trikset? Du må se etter mørke plagg som har "mesh" under blonden. Dvs to lag. Det holder ikke med bare blonde. Og selv om plagget ser supergjennomsiktig ut på hengeren (her fotografert i sollys for å understreke poenget), -når du får det på vil det ikke være gjennomsiktig i det hele tatt.

(Dessuten er det uansett ingen som tør å stirre). 

Bevismateriale 1 finner du her (H&M), og bevismateriale 2 finner du her (Oysho)