1st of April 2016: Mark Zuckerberg x H&M

Dagens festligste finner du her. Kjøp pakken på syv grå t-skjorter og én basic jeans, normcore i ekte Zuckerberg-ånd.

Jeg er forøvrig svært overrasket over å ha kommet meg gjennom dagen uten å ha blitt lurt én eneste gang, -alle som kjenner meg vet jo at jeg er verdens mest lettlurte. Men tilbake til Zuckerberg. Denne var riktig god. Alle vet jo at mannen kun går med grå t-skjorter, for å ha én mindre ting å tenke på.

Tekst fra nettsiden:

H&M is proud to announce a new long-term partnership with internet entrepreneur, philanthropist, CEO and Co-Founder of Facebook — Mark Zuckerberg. To celebrate the collaboration of Mark Zuckerberg and H&M, we launch a limited capsule collection of re-issued iconic pieces from H&M basics.
This new gender-neutral minimalistic range was inspired by Mark's beliefs that making even the easiest decisions (like what to wear or what to eat for breakfast) consumes mental energy and gets in the way of doing more important things. That’s why we named this collection “One less thing to think about in a morning”.
Available from May 1, 2016 in around 250 stores worldwide and online.

-Markforhm.com