Vinn blomster på døren og smykke til deg og en venninne!

ANNONSE

When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance.


Botanik.no er et lite univers av unike blomster, planter og håndplukkede små skatter. Om du trenger energi er det bare å følge Botanik.no på instastory, de energiske damene byr på mye latter, høyt tempo og innsikt i en superhektisk gründerhverdag.

Botanik.no tilbyr blomsterabonnement, planter til kontor, styling til eventer, bryllup, og alt annet du måtte ønske. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor.

Take me back to my summer holiday, please! Botanik ønsker å tilby deg produkter som kan gi deg litt feriefølelse hver dag, og de satt seg som mål å gjøre å gjøre spennende ting med blomster som ingen i Norge har gjort før. Det er sånt man bare må heie på.

Vil du vinne en GIGA blomsterbukett og et armbånd fra Orelia til deg og en venninne?

Blomsterbuketten har en verdi på 1500,- og armbåndet 349,-
KONKURANSEREGLER:

  • Følg @botanik.no og @ninabuzzi på instagram.

  • Legg igjen en kommentar under @ninabuzzi sin instagrampost om Botanik, hvor du tagger én du ønsker skal vinne med deg, -samt en emoji som beskriver dagen din.

Grunnet personlig levering gjelder blomsterleveringen kun i Oslo og omegn. Hvis dere bor lenger unna i Norge, vil du og din venninne istedet motta en oppmerksomhet i posten i form av en blomstrete sminkeclutch fra Wouf pluss smykket fra Orelia.

Vinneren trekkes 9. september og blir kontaktet via Instagram!

Lykke til!