Hva passer best sammen med rødt?

En av de vanligste måtene rødt blir stylet på i businessverdenen, er med sort. Kanskje tenker man at man skal safe litt, når man først er så vågal at man går for rødt. Det er ingenting galt med rødt og sort sammen, -og heia til den som våger å gå for den synlige maktfargen, men sort og rødt sammen kan også fremstå ganske hardt. Rødt med en annen nyanse av rødt er et fint alternativ som virkelig gir den røde fargen dybde. Hvis du velger å gå for de nærmeste fargene i fargesirkelen, eller nyanser av rødtoner, altså rødt med orange, rødt med vinrødt eller lilla, eller rødt mot rosa eller korall er du ganske bankers å style et spennende antrekk.

PS: Skulle du ønske å style rødt sammen med sort, syns jeg ofte det blir mest vellykket dersom du tar igjen det sorte et par-tre ganger i antrekket. For eksempel hvis mønsteret inneholder noe sort, eller du velger sorte sko, belte, veske, strømpebukse eller jakke.

PS: Visste du at rødt er en av de to favorittfargene til flest mennesker (den andre er blått). Og at rødt betyr “good luck” i Asia og er den mest populære fargen i Kina? I Russland betyr ordet rødt “vakker”. Rødt er en veldig synlig farge i naturen, og er derfor det internasjonale fargen for stopp eller fare. Rødt er den enkleste måten å stå frem i et hav av sorte dresser, kvinner som Angela Merkel, Michelle Obama og Oprah er mestere i a bruke rødt bevisst. Rødt er også forbundet med alt fra kjærlighet til sex til skjønnhet og ikke minst selveste Satan, så her er det bare å velge sin motivasjon.

Klikk på bildet for å forstørre. For billedtekst på mobil, klikk på prikken nederst i høyre hjørne.