Velkommen tilbake!

Nina Buzzi by Sara Johannesen.JPG

I 2013 startet jeg bloggen The Wardrobe Editor by Nina Buzzi. Som et morsomt kreativt prosjekt ved siden av min daværende stilling som innkjøpssjef og konseptutvikler innenfor luxury retail, jobbet jeg i blant med personal shopping, hvor jeg hjalp kvinner i næringslivet å kuratere en tidløs og profesjonell garderobe. The Wardrobe Editor skulle være en forlengelse av dette, hvor jeg mikset personlige refleksjoner med tips om garderobe-bygging. Jeg la ned bloggen i 2016, da livet og karrieren kom foran. På den tiden hadde jeg også beveget meg inn i rollen som direktør for varemagasinet EGER, og ved siden av et privatliv som stod litt på hodet, ble det ikke tid til blogg.

Jeg savnet hele tiden den kreative kanalen en personlig blogg er, og bestemte meg for å relansere i 2019. Bloggformatet som fremdeles var ganske ungt da jeg startet har vokst, jeg har vokst. Kill your darlings, sier de, -så jeg slettet likeså godt alt det gamle og startet helt på nytt.

Jeg har innsett at hvis jeg skal føle meg inspirert må jeg redefinere hva jeg selv syns er interessant å skrive om, -og dermed våge å ta valget om å skrive mer personlig. Der jeg tidligere kun ga små bruddstykker av meg selv, fordekt i en slags perfekt moteboble, innså jeg at dette kjedet meg på alle plan. 

Ninabuzzi.com handler ikke bare om mote og stil. Denne nettsiden handler like mye om de indre verdiene. Hvordan vi føler oss.

Jeg har ikke alle svarene på noe som helst, -men jeg har veldig mange spørsmål jeg tror du også kan finne inspirasjon og motivasjon i. Én ting jeg er, er ekstremt nysgjerrig. Jeg lurer alltid på hvorfor ting er som det er, hva som ligger bak fasaden. Jeg elsker å utvikle meg, og å bli kjent med med interessante mennesker som har tanker langt utover mine egne. Noen av disse menneskene skal du få møte her.

Formålet med nettsiden er at du som leser skal føle deg positivt inspirert, styrket og motivert. Jeg vil ikke at du skal sitte igjen med den der kjipe følelsen av at man ikke fikser det helt, ikke er perfekt nok, som jeg føler det er så lett å rote seg borti når man skriver blogg som også omhandler motesegmentet. (Det er ingen av oss som fikser alt).

Mote og retail er faget mitt, og noe jeg tør å påstå at jeg kan ganske så godt, men du kommer ikke til å lese om avansert mote her. Til dette fins det andre nettsider og publikasjoner som er gode og spennende. Jeg er mer opptatt av hvordan klær kan få deg til å føle deg.

Du trenger ikke ha en spesiell interesse for mote for å lese denne nettsiden. Kanskje synes du til og med stil og klær er vanskelig, og kanskje kan vi hjelpe deg litt på veien, -så du slipper å tenke på det.

Hva kan man vurdere å ha på seg for å føle seg litt sterkere i et vanskelig møte på jobben? Hva kan vi som forbruker gjøre for å leve mer bærekraftig? Hvilke plagg gjør det enklere å kle seg når du stresser deg ihjel om morgenen og alt føles mørkt? Hva annet kan vi gjøre når alt føles mørkt? Er powerdressing utdatert? Hvordan våge å stå på en scene når du egentlig hater det? Har klær noe betydning her? Hvilke farger gir deg styrke? Hva annet gir deg styrke? Store og små spørsmål, det indre sammen med det ytre.

Det du aldri kommer til å lese her er artikler som "Disse plaggene må du ha denne sesongen" eller “Disse plaggene må du ha i basegarderoben”. Jeg har alltid syns at slike utsagn undervurderer leseren. Du ingenting moterelatert. Det fins mange veier til ro (pun intended).

Jeg vil hjelpe deg, og meg, til å få frem den beste utgaven av oss selv. Jeg håper du vil følge med på veien. Gi meg gjerne tilbakemeldinger underveis!